Τιμήθηκε η Ευρω - Αργυρώ από τους Χαλκούσους Αττικής

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 15/01/2024 - 06:14

Ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο πρωινό πέρασαν οι Χαλκούσοι Αττικής και οι φίλοι τους την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ», όπου έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τους.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

«Είχαμε την χαρά και την τιμή να ευλογήσει όπως κάθε  Χρόνο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, Ο Σεβασμιότατος έδωσε προς τους παρευρισκόμενους τις πατρικές του ευχές, εκδηλώνοντας παράλληλα την αγάπη του για το χωριό μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κύριος Νότης Μηταράκης, ο βουλευτής Χίου κύριος Σταύρος Μιχαιλήδης, ο Αντιπεριφεριάρχης Βορείου Αιγαίου κύριος Παντελής Μπουρνιάς, η κυρία Μαριέλλα Βαρώνη από την Ο.Χ.Σ.Α και από Γυναικείο Σύνδεσμο φίλοι του Χιώτικου Χωριού, από τους απανταχού Καρδαμιλίτες ο κύριος Μιχαήλ Καλλύκης από τους Καλιμασιώτες η κυρία Μαριάνα Ξύδα, από τον Ζυφιά η κυρία Ελευθερία Σγουράκη, από την Κοινή ο Γιώργος Ζερβούδης, από την Κέραμο ο κύριος Δημήτριος Τσιαδής από τον Βασιλειώνικο οι κύριοι Μιχάλης και Ιωάννης Κουλουρούδης, από τον Κάμπο ο κύριος Βοριάς Ιωάννης.

Πραγματοποιήθηκαν απονομή πλακέτας στην κυρία Μαρία - Μαρκέλλα Βαρώνη πρόεδρο της Ο.Χ.Σ.Α. και πρόεδρο του Γυναικείου Συνδέσμου «Φίλοι του Χιώτικου Χωριού», για την προσφορά και την αγάπη της για την Χίο, και για την ενορία Χαλκειούς, είμαστε ευγνώμονες. Απονομή βραβείου στην κυρία Αργυρώ Κουτσουράδη του Χαριλάου, ως Πρώτη Αγρότισσα της Ευρώπης για το έτος 2023.

Βράβευση των παιδιών που πέρασαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ως ηθική ικανοποίηση για τους κόπους τους.

Στην Ευθαλία Φωκιανού του Κωνσταντίνου, έπαινο, βιβλίο, και χρηματικό ποσό από την κυρία Μαριέλλα Βαρώνη που πέρασε ΑΠΘ στο τμήμα ηλεκτρολόγων Μηχανικών, και μηχανικών Η/Υ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταμάτης Χονδρογιωργάκης απηύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος το 2023. Ο κ. Νικόλαος-Δημήτριος Δημητρίου και ο κύριος Μαρμαρινός Νικόλαος, διάβασαν αντίστοιχα τον ταμειακό απολογισμό και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Έγιναν αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ.

Και εξελέγησαν κατά αλφαβητική σειρά:

1. Αυγουστίδης Ελευθέριος του Κωνσταντίνου

2. Βαβυλουσάκης Βασίλειος του Νικολάου

3. Βλαχάκη Αγγελική του Δημητρίου

4. Γκιάλης Νικόλαος του Μιχάηλ

5. Γκιάλης Κωνσταντίνος του Νικολάου

6. Δημήτριος Δημητρίου του Δημήτριου

7. Μπρουζάκης Αργύριος του Ιωάννου

8. Χονδρογιαννάκης Σταμάτιος του Νικολάου

Εξελεγκτική επιτροπή:

Μαρμαρινός Νικόλαος του Τιμόθεου και Στάμπα Βασιλεία του Ισιδώρου.

Θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών συγκρότηση σε σώμα των εκλεγέντων για εκλογή νέου Δ.Σ.

Ευχαριστούμε για τις προσφορές τους στον σύλλογο, τον Ιωακείμ Καλλύκη, την κυρία Μαριέλλα Βαρώνη, και την ποτοποιία Στουπάκη».

Σχετικά Άρθρα