Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Οι Πυργούσοι της Αττικής τίμησαν το Γεώργιο Σουρή

Με εκδήλωση, 100 χρόνια από το θάνατό του
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 11/12/2019 - 15:51

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» η εκδήλωση-αφιέρωμα στον προφητικό και πάντα επίκαιρο σατυρικό ποιητή ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΟΥΡΗ,100 χρόνια από τον θάνατό του!

Στη ζωή και το έργο του Χιώτη ποιητή αναφέρθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία Μπρη – Παπαμακαρίου (στην αγάπη και στη σχέση του ποιητή με τη Χίο) και ο ποιητής-λογοτέχνης Σπύρος Αυλωνίτης εκ μέρους, της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, ενώ καθήλωσε το κοινό, η απαγγελία των ποιημάτων του από τον ηθοποιό-μέλος του Δ. Σ. του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής Γιάννη Τσική! Ποιήματα του ΣΟΥΡΗ απέδωσε μελωδικά με την κιθάρα του και ο μουσικοσυνθέτης Στέφανος Γεωργιάδης!

Ήταν μια εξαιρετική και όμορφη ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά που την απόλαυσαν όλοι!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κυριάκος Ντηνιακός, ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσατσαρώνης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κος Μάνος Πετούσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Γιώργος Αργυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας κος Βασίλης Καρατζαφέρης, η Αντιδήμαρχος καθαριότητος Κα Μόρφη Σάββα, εκπρόσωποι Δημοτικων παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ κος Αργύρης Κοκκινάκης, εκπρόσωποι Χιακών και τοπικών Συλλόγων, ο Πρόεδρος του ΨΝΑ Δρομοκαίτειον κος Ισίδωρος Πρώιος και πολλοί άλλοι.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 03/07/2020 - 17:00

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΠΕΝ.

Εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα της Διοίκησης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και ο Οικονομικός Απολογισμός 2019. Κατόπιν διεξήχθησαν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Αρχαιρεσιών της 23/06/2020 συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων ως εξής:

1. ΠΙΤΣΙΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Πρόεδρος 2. ΚΑΣΜΑΣ ΜΙΚΕΣ Αντιπρόεδρος 3. ΚΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γενικός Γραμματέας 4. ΤΡΙΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΙΑ Ειδικός Γραμματέας 5. ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Ταμίας 6. ΤΣΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μέλος 7. ΜΠΑΝΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Μέλος 8. ΚΑΜΑΡΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μέλος 9. ΒΑΡΙΑΣ ΣΙΜΟΣ Μέλος 10. ΒΟΥΡΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μέλος 11. ΦΑΡΑΚΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μέλος Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Πιτσιλός Νικόλαος Κακαλής