Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

1o Bραβείο σε μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Χίου από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ

Στην κατηγορία δημιουργικής γραφής στον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τους Πρόσφυγες
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 25/06/2020 - 14:52

Η μαθήτρια της Α Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Μελίνα Αποστολή βραβεύτηκε από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, στον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τους Πρόσφυγες, στην κατηγορία δημιουργικής γραφής .

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση του σχολείου που συγχαίρει όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό:

"Ευαισθητοποίηση και ενσυναίσθηση εκφράστηκε από τις μαθήτριες της Α Λυκείου του σχολείου μας Μ.Φρεζούλη , Φ. Παππά, Ε. Φωτεινού, Ε. Δεληγιάννη , Ν. Νταΐκου, Μ. Ραπίτου, Β. Κουτουβού, Δ. Πλυτά, Κ. Μενδώνη , Δ. Τάτση , Μ. Αποστολή, Μ. Γκιούλη που συμμετείχαν στον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τους Πρόσφυγες με θέμα: ‘Όσα δεν μπαίνουν στην βαλίτσα’ που διοργάνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες σε συνεργασία με την Επιτροπή Ευαισθητοποίησης Νέων για το έτος 2019.

Με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών Σοφίας Δήμου και Αικατερίνης Κατσάλα, οι μαθήτριες με τα εμπνευσμένα κείμενά τους διεκδίκησαν τη διάκριση στην κατηγορία της δημιουργικής γραφής. Το πρώτο βραβείο πήρε η Μελίνα Αποστολή που παρέλαβε μια φωτογραφική μηχανή και φιλμ ενώ αναμνηστικά διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν, από μέλη του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες σε μια σεμνή τελετή στο χώρο του σχολείου μας .

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν όλα τα παιδιά!"

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 16:27

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, μετά τις 13:00, θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι βαθμοί των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Μετά η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Για την υποστήριξη της υποβολής του μηχανογραφικού, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Τότε οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό δελτίο, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Aναδημοσίευση από naftemporiki.gr