Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Το 5ο Δημοτικό... σερβίρει "τα μελομακάρονα της Ευδοκίας"

Πέμ, 12/12/2019 - 11:15

Το 5ο Δημοτικό παρουσιάζει τη γιορτινή μουσικοχορευτική παράσταση ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ στο κινηματοθέατρο Premier την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 10:00 πμ. και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, στις 11.30 π.μ.

Το έργο, είναι βασισμένο στο παραμύθι "τα μελομακάρονα της Ευτυχίας" της Σ. Κώττη και διαρκεί μία ώρα και 20 λεπτά.

Χορογραφίες: οι μαθητές της Στ’

Σενάριο και σκηνοθεσία: Κατερίνα Κώττη

 

Είσοδος εθελοντική συνεισφορά

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 16:27

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, μετά τις 13:00, θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι βαθμοί των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Μετά η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Για την υποστήριξη της υποβολής του μηχανογραφικού, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Τότε οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό δελτίο, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Aναδημοσίευση από naftemporiki.gr