«Ακολουθήστε τα όνειρά σας με πάθος»

Δήλωση για τις πανελλήνιες από την Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Καίτη Στρατάκη
Τρί, 28/05/2024 - 10:56

Επιστολή προς μαθητές και μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου απηύθυνε η διευθύντρια Καίτη Στρατάκη.

Αναλυτικα η επιστολή της κ.Στρατάκη έχει ως εξής:

"Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις πλησιάζουν, και θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας.Καθώς το κοπιαστικό εγχείρημα της προσωπικής σας προετοιμασίας φτάνει προς την τελική του έκβαση, θέλω να εκφράσω την εμπιστοσύνη μου στις ανεξάντλητες ικανότητες του καθενός από εσάς.
Οι εμπειρίες και οι δεξιότητες που αποκτήσατε , καθώς, και οι σχέσεις που κτίσατε κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς δοκιμασίας, αποτελούν η καθεμία, ξεχωριστά, και μία μικρή σας νίκη. Με αυτές να προχωρήσετε, αγκαλιάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Διατηρείστε καθαρή τη σκέψη σας με σωστή άσκηση και ανάπαυλα, επενδύστε στην καλή ψυχολογική σας κατάσταση, ζητήστε βοήθεια όταν τη χρειαστείτε, φροντίστε τον εαυτό σας και , προπάντων, συγχαρείτε τον για όλα όσα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέχρι τώρα!!!!Ακολουθήστε τα όνειρά σας με πάθος και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό ταξίδι στην περιπέτεια της ζωής!

Εύχομαι να αισθάνεστε πάντα υπερήφανοι για εσάς και για τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Να είστε ευγνώμονες για όλες αυτές , καθώς ανοίγουν νέους δρόμους στο μέλλον!"

Σχετικά Άρθρα