Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στις Οινούσσες: Ο Δήμαρχος τους αποχαιρετά με επίδομα 500 ευρώ

Πέμ, 24/08/2023 - 07:32

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Οινουσσών κος Γεώργιος Δανιήλ απευθύνει αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που δούλεψαν τη σχολική χρονιά που πέρασε στις Οινούσσες, αναφέροντας πως για 3η συνεχόμενη χρονιά κατατέθηκε στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών από το Δήμο Οινουσσών επίδομα 500 ευρώ, αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες του λειτουργήματός τους.

Μάλιστα αντίστοιχο ποσό είχε κατατεθεί τον Δεκέμβριο 2021 για το α’ εξάμηνο. Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου Οινουσσών Στήριξη του Δήμου Οινουσσών στους εκπαιδευτικούς για 3η συνεχή χρονιά Την ηθική δέσμευση, το χρέος και την τιμή, που οφείλουμε στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διορίζονται κατ’ έτος ως αναπληρωτές στο νησί μας για να διδάξουν τα παιδιά μας, τήρησε η Δημοτική μας Αρχή και φέτος ευλαβικά για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών, οι οποίοι αύριο ολοκληρώνουν την ενιαύσια θητεία τους στις Οινούσσες και ξαναμπαίνουν στην αγωνιώδη αναζήτηση της επόμενης πρόσληψής τους, κατατέθηκε από το Δήμο Οινουσσών επίδομα 500 ευρώ, αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες του λειτουργήματός τους. Αντίστοιχο ποσό είχε κατατεθεί τον Δεκέμβριο 2021 για το α’ εξάμηνο.

Η παροχή αυτή θα συνεχιστεί γιατί είναι το «ευχαριστώ» σ’ αυτούς τους δασκάλους και καθηγητές! Όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν την αγάπη τους και στα παιδιά των τελευταίων θρανίων, στους μαθητές των δυσπρόσιτων και τους έμαθαν να βάζουν στόχους στη ζωή τους και να τους κατακτούν! Εύχομαι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να δηλώσουν και πάλι πρόθυμα την Αιγνούσα μας και θα τους περιμένουμε με χαρά και του χρόνου!

Πηγή: www.especial.gr

Σχετικά Άρθρα