Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 2ο γυμνάσιο Χίου

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 05/11/2018 - 15:07

Σε αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Χίου, προχωράει ο Δήμος Χίου.

«Είναι ένα έργο μικρό σε κόστος, αλλά με μεγάλη σημασία για τα παιδιά της περιοχής», ανέφερε ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, καθώς προϋπόθεση για την ένταξη σε αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης, είναι η «ανοικτή πόρτα» του σχολείου σε όλα τα παιδιά της γειτονιάς, που τον ελεύθερο χρόνο τους θέλουν να γυμναστούν και να παίξουν.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 50.000€ και χρηματοδοτείται από πρόγραμμα της "Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού" σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 16:27

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, μετά τις 13:00, θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι βαθμοί των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Μετά η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Για την υποστήριξη της υποβολής του μηχανογραφικού, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Τότε οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό δελτίο, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Aναδημοσίευση από naftemporiki.gr