Δημιουργία 3D αντικειμένων από το ΕΕΕΕΚ μέσω Erasmus+

Παρ, 15/09/2023 - 15:44

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Χίου συνεχίζει φέτος την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “Overcoming Disabilities and Enforce Social Inclusion via 3D printing”.

Συντονιστής του προγράμματος είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ συμμετέχουν, εκτός από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Χίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείου Χίου από την Ελλάδα, το ISA13 Istituto Comprensivo Sarzana σχολείο από την Ιταλία και το Kirkkomännikön koulu από σχολείο από τη Φιλανδία.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος αυτού, θα διεξαχθεί online, από 15 Σεπτεμβρίου έως 20 Σεπτεμβρίου, εκπαίδευση με τίτλο «1st Learning Teaching and Training Activities on “Overcoming Disabilities and Enforce Social Inclusion via 3D printing”», στην οποία θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των εταίρων.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει την εκμάθηση προγράμματος για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία 3D αντικειμένων, με βάση τις ανάγκες των μαθητών μας, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και θα διευκολύνουν την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

             

Σχετικά Άρθρα