Δωρεά στα σχολεία του βιβλίου «Προς Θάλασσα μεριά»

Ευχαριστίες της ΔΙΠΕ Χίου στο Ίδρυμα "Τσάκος"
Πέμ, 03/10/2024 - 10:38

Η ΔΙΠΕ Χίου, ευχαριστεί  το Κοινωφελές ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» για την ευγενική του χορηγία στις Σχολικές  Μονάδες (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία), του υπέροχου βιβλίου με τίτλο «Προς Θάλασσα μεριά», της συγγραφέας Δανάη Μπεζαντάκου, Εκδόσεις Διόπτρα (Αθήνα, 2024).

"Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημαντικό επιστημονικό εργαλείο στην επιστημονική φαρέτρα των εκπαιδευτικών μας, για την ενίσχυση της καθημερινής διδακτικής πράξης, προς όφελος των μαθητών μας.

Η εν λόγω προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», προστίθεται στην αλυσίδα ανάλογων υποστηρικτικών ενεργειών του προς την εκπαιδευτική κοινότητα της ΔΙΠΕ Χίου", αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, Γιάννης Ρες.

 

Σχετικά Άρθρα