Έκλεψαν το πετρέλαιο από το σχολείο της Βολισσού!

Μέχρι και τα Χριστούγεννα πετρέλαιο σε όλα τα σχολεία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Σχ. Επιτροπών Δ. Χίου
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 20/11/2017 - 16:14

Έτοιμα να αντιμετωπίσουν τα κρύα του χειμώνα, είναι τα σχολεία της Χίου, αφού αν δεν το έχουν κάνει, μπορεί η κάθε σχολική μονάδα να προμηθευτεί άμεσα 500 λίτρα πετρελαίου. Όπως είπε στην «Α» ο Αλέκος Αντωνίου, Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών η ποσότητα αυτή θα καλύψει τις ανάγκες μέχρι τα Χριστούγεννα και από τις αρχές του χρόνου θα υπάρξει νέα απόφαση χρηματοδότησης..

Δυστυχώς όμως , στο σχολείο της Βολισσού 300 λίτρα πετρελαίου έκαναν …φτερά το σαββατοκύριακο, αφού όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα του χώρου, όπου ήταν αποθηκευμένο το πετρέλαιο, αφαίρεσαν τη συγκεκριμένη ποσότητα και προκάλεσαν αρκετές ζημιές, που πρέπει να αποκατασταθούν για να μπορέσει – όπως είπε ο κ. Αντωνίου – να δουλέψει το σύστημα θέρμανσης.

«Δυσκολεύουν οι καιροί. Αν το δούμε σαν μεμονωμένο περιστατικό δεν θα πρέπει να ανησυχήσουμε αλλά αν υπάρξει επανάληψη τέτοιων φαινομένων, θα πρέπει να λάβουμε μέτρα φύλαξης των σχολείων», σχολίασε ο ίδιος.

Αναφορικά πάντως με την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, δεν παρέλειψε τα καυτηριάσει την περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πέρσι η κρατική χρηματοδότηση ανήλθε στα 460.000 ευρώ, με το δήμο να προσθέτει άλλα 320.000 ευρώ για να μπορέσουν να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες όλων των σχολείων.

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΛΙΣΣΟΥ!!!

Σχετικά Άρθρα