Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Για πρώτη φορά τελετή Αποφοίτησης στην ΑΕΝ Μηχανικών Χίου

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 18/07/2019 - 15:47

Μια ξεχωριστή μέρα θα είναι για τους αποφοίτους της ΑΕΝ Μηχανικών του 2019, η Τρίτη 23 Ιουλίου καθώς για πρώτη φορά η διοίκηση της σχολής θα πραγματοποιήσει τελετή αποφοίτησης.

«Πρόκειται ουσιαστικά για μια επιβράβευση των προσπαθειών παιδιών και οικογένειας για τους κόπους που καταβλήθηκαν προκείμενου να αποκτήσουν  το πτυχίο τους», ανέφερε ο διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών αντιπλοίαρχος Λ.Σ Γιάννης Μάργαρης, συμπληρώνοντας ότι από τους 32 αποφοίτους θα βρίσκονται στην εκδήλωση οι 29.

«Από τους αποφοίτους μόνο οι 14 είναι χιώτες, ενώ οι υπόλοιποι είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και την Κύπρο», υπογράμμισε ο διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιουλίου στις 8 μ.μ στον αύλειο χώρο της σχολής.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 05/12/2019 - 19:34

Εκπαίδευση με εκδηλώσεις στο I love Enlish τον Δεκέμβριο με τις παρακάτω δράσεις; 

Σάββατο 7/12    12:00-14:00 Φτιάχνουμε το «δικό μας» παραμύθι-Μέμορι.

Σάββατο 14/12   12:00-14:00 Εργαστήριο κούκλας- κουκλοθεάτρου.

Σάββατο 21/12   12:00- 14:00 Δίνουμε  λύσεις σε προβλήμματα φίλων μας- Παιχνίδια συναισθηματικής Νοημοσύνης.

 Στόχος των εκδηλώσεων οι «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι «Γέφυρες» είναι ένα πρόγραμμα με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων στην ειδική και γενική εκπαίδευση, που θα πλαισιωθεί με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή 13/12 20:15. Πρώτη συνάντηση.

Πρόκειται για διεπιστημονική συζήτηση που θα γίνει στο χώρο του I LOVE ENGLISH, μαζί με την ψυχολόγο Μαρίνα Μποζάνη, τη συγγραφέα-παιδαγωγό Βίκυ Σγουρέλλη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του I LOVE ENGLISH με στόχο την ενημέρωση σε καίρια εκπαιδευτικά ζητήματα που προκύπτουν από την έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, την Παρασκευή 13/12 στις 8.15 μ.μ.

Σ' αυτήν την διεπιστημονική συνεργασία, θα αναλυθούν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ των γονέων- εκπαιδευτικών-θεραπευτών- κοινωνικών επιστημόνων.

Θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς. προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή ενημέρωση και την υπερφόρτωση του μαθητή και την αντιμετώπισής του. Διαχείριση χρόνου – εξωσχολικές δραστηριότητες κ.λ.π.