Χίος, Σάββατο 15 Αυγούστου

Για τη χαρά της ζωής

Διήμερο εκδηλώσεων από το Κέντρο Πρόληψης και τον Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/βάθμιας Εκπαίδευσης
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 06/05/2019 - 10:15

Ένα διήμερο εκδηλώσεων, από τον Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων και σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου καθώς και το Κέντρο Πρόληψης "ναυτίλος", αφιερωμένο στην καλλιτεχνική δημιουργία, την ενημέρωση για την αποφυγή κάθε είδους «συμπληγάδων», το γενναιόδωρο μοίρασμα σκέψεων, αισθημάτων, έργων και χειροτεχνημάτων θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο τού Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Χίο, την Τρίτη, 7 και την Τετάρτη, 8 Μαίου στις 6.15 μ.μ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 14/08/2020 - 11:11

Στην άριστη συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χίου και στην προσφορά στην εκπαίδευση της Ευτυχίας Βλυσίδου, αναφέρεται σε μήνυμα του ο Μητροπολίτης Χίου-Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκος, με αφορμή την ολοκλήρωση των καθηκόντων της στην Διεύθυνση Β/Θμιας Εκπαιδευσης Χίου.

 Ο Μητροπολίτης Χίου αναφέρει :

"Με αφορμή την ολοκλήρωση των καθηκόντων της κυρίας Ευτυχίας Βλυσίδου ως προϊσταμένης της δευτεροβαθμίου εκπαιδεύσεως στα όρια της μητροπόλεως μας, θα ήθελα να εκφράσω την άκρα ευαρέσκεια και τον δίκαιο έπαινο για τον εξαιρετικό τρόπο ασκήσεως των καθηκόντων της.

Η άριστη συνεργασία μαζί της, έδωσε σε πολλές περιπτώσεις πνευματικά και υλικά αγαθά για την εκπαιδευτική κοινότητα. Είμαι βέβαιος ότι άμεσα θα έχουμε και την νέα επιστημονική της προσφορά.

Η Ευτυχία Βλυσίδου με εργατικότητα, διάκριση και μέτρο δικαιούται να συναριθμηθεί στους μεγάλους ευεργέτες της παιδείας. Γιατί οι ευεργέτες της παιδείας είναι κατ εξοχήν οι εκπαιδευτικοί μας".