Χαιρετισμός του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την νέα σχολική χρονιά

Παρ, 10/09/2021 - 22:43

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, Αιμιλιανός Ευαγγελινός εν αναμονή της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στέλνει τον δικό του προσωπικό χαιρετισμό απέναντι στους μαθητές και εκπαιδευτικούς για το νέο σχολικό έτος:

«Εκλεκτοί συνάδελφοι, αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σήμερα τα σχολεία μας υποδέχονται τους μαθητές μας για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022.

Μια νέα χρονιά που ξεκινά με ελπίδες, όρεξη για δουλειά, αισιοδοξία και χαμόγελο. Οι σχολικές αυλές γέμισαν πάλι με χαρούμενες φωνές και εμείς υποδεχόμαστε με αγάπη τους μαθητές μας, παλιούς και νέους, με την ελπίδα ότι φέτος μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους θα εξερευνήσουν τα μονοπάτια της γνώσης αλλά και της διαμόρφωσης προσωπικοτήτων με ευαισθησίες, κοινωνική συνείδηση και υπευθυνότητα, απρόσκοπτα στο φυσικό περιβάλλον της μάθησης, στο σχολείο τους.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών μας και καλή πρόοδο στους μαθητές. Η μόρφωση είναι διαρκής αγώνας που απαιτεί προσήλωση στο στόχο, στις υποχρεώσεις, υπομονή και επιμονή.

Στο πολυδιάστατο και απαιτητικό έργο της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα θέλαμε να σταθούν αρωγοί οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας. Χρειάζεται όλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς να συνεργάζονται, αφού υπάρχει η κοινή τους αγάπη για τα παιδιά, ώστε να στεφτεί με επιτυχία κάθε προσπάθεια.

Μόνο με πνεύμα συνεργασίας μπορούν να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για το σχολείο και τους μαθητές μας.

Με ελπίδα και αισιοδοξία για το καινούργιο που αρχίζει, ευχόμαστε από καρδιάς καλή, εποικοδομητική, δημιουργική και επιτυχημένη σχολική χρονιά 2021 - 2022»!

 

Σχετικά Άρθρα