Χαμηλές θερμοκρασίες και αυξημένα κρούσματα κράτησαν κλειστά τα σχολεία

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 27/01/2022 - 15:20

Παρακάμφθηκε η έκκληση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου για άνοιγμα των σχολείων αύριο, με τον Παντελή Βρουλή να αναφέρει, ανάμεσα στους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση, την αύξηση των κρουσμάτων στις σχολικές μονάδες.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου μετά από πολύωρη συζήτηση με αντιπεριφερειάρχες, διευθυντές, γονείς αλλά και τον Δήμο Χίου αποφασίστηκε η παράταση αναστολής λειτουργίας των σχολείων κατά το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά κυρίως της εικόνας των κρουσμάτων που υπάρχουν.

Την απόφαση αυτή του κ. Βρουλή στήριξε και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στέλιος Καμπούρης που υπογράμμισε ότι ο συνωστισμός στις τάξεις θα δημιουργούσε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, ενώ στην έκκληση Μουτζούρη για άνοιγμα των σχολείων, έστω και αύριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας ανέφερε ότι η αλλαγή της τελευταίας στιγμής θα δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα στον οικογενειακό προγραμματισμό.

hamiles_thermokrasies_ayximena_kroysmata_kratoyn_kleista_ta_sholeia

Σχετικά Άρθρα