Χίος, Σάββατο 19 Ιανουαρίου

I love English για… φίλημα

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 10/11/2018 - 09:45

Πως είναι να παρουσιάζει κανείς ένα ας το πούμε… "Φροντιστήριο Αγγλικών" και να τον υποδέχονται οι μαθητές, από την αρχή μέχρι το τέλος, μιλώντας στα αγγλικά;

Ε, στο τέλος δίνει το μικρόφωνο σε ένα παιδί και κάνει το ρεπορτάζ και εκείνος κάθεται σε μια… κούνια.

 Όλα αυτά συμβαίνουν το Σάββατο στις 8.00 μ.μ. και στις 12.00 τα μεσάνυχτα στην "Αλήθεια ΤV" και στην εκπομπή του Γιάννη Τζούμα , "Ο καθένας τη δουλειά του", όπου παρουσιάζεται ο χώρος εκπαίδευσης των παιδιών στο "I love English" της Βίκυς Σγουρέλλη, χώρος ο οποίος αδυνατείς να πείς φροντιστήριο, αφού πρόκειται για ένα χώρο διαφοροποιημένης εκμάθησης, όπου τα παιδιά παίζουν και στην κυριολεξία μαθαίνουν αγγλικά λες και είναι η μητρική τους γλώσσα.

Εκτός των άλλων πάντως, πρώτη φορά είδαμε χώρο εκπαίδευσης, που μόλις τελειώνει η ώρα μαθήματος τα παιδιά δεν φεύγουν… τρέχοντας.

Αν θεωρούνται τα παραπάνω υπερβολικά ε, δείτε την εκπομπή.

o_kathenas_ti_doyleia_toy_xenagisi_sto_frontistirio_i_love_english_101118

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 18/01/2019 - 16:09

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων θα προχωρήσει στην οικονομική ενίσχυση των σχολείων ακριτικών νησιών του Αιγαίου, προκειμένου να συνεισφέρει, με την ευκαιρία του νέου έτους, στην αναβάθμιση του εξοπλισμού τους.

Την πρωτοβουλία του συλλόγου των εργαζομένων αποδέχθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Πρόεδρος της Βουλής, δεδομένου ότι τα σχολεία αυτά έχουν επιπροσθέτως επιφορτισθεί με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων, αφού βρίσκονται σε περιοχές της χώρας που δέχθηκαν το μεγαλύτερο βάρος των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και προσχολικής αγωγής, που επιλέχθηκαν, βρίσκονται στην Κω, τη Λέρο, τη Λέσβο, τη Σάμο και τη Χίο. Ανάμεσά τους είναι το νεοσύστατο Μουσικό Σχολείο Σάμου, η Εμπορική Σχολή Χίου, εσπερινά σχολεία, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λέσβου και άλλα ειδικά σχολεία όλων των βαθμίδων.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έχει ήδη επικοινωνήσει με τους διευθυντές και τις διευθύντριες όλων των σχολείων, η ανταπόκριση των οποίων υπήρξε ιδιαίτερα θετική.