Χίος, Τετάρτη 20 Μαρτίου

I love English για… φίλημα

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 10/11/2018 - 09:45

Πως είναι να παρουσιάζει κανείς ένα ας το πούμε… "Φροντιστήριο Αγγλικών" και να τον υποδέχονται οι μαθητές, από την αρχή μέχρι το τέλος, μιλώντας στα αγγλικά;

Ε, στο τέλος δίνει το μικρόφωνο σε ένα παιδί και κάνει το ρεπορτάζ και εκείνος κάθεται σε μια… κούνια.

 Όλα αυτά συμβαίνουν το Σάββατο στις 8.00 μ.μ. και στις 12.00 τα μεσάνυχτα στην "Αλήθεια ΤV" και στην εκπομπή του Γιάννη Τζούμα , "Ο καθένας τη δουλειά του", όπου παρουσιάζεται ο χώρος εκπαίδευσης των παιδιών στο "I love English" της Βίκυς Σγουρέλλη, χώρος ο οποίος αδυνατείς να πείς φροντιστήριο, αφού πρόκειται για ένα χώρο διαφοροποιημένης εκμάθησης, όπου τα παιδιά παίζουν και στην κυριολεξία μαθαίνουν αγγλικά λες και είναι η μητρική τους γλώσσα.

Εκτός των άλλων πάντως, πρώτη φορά είδαμε χώρο εκπαίδευσης, που μόλις τελειώνει η ώρα μαθήματος τα παιδιά δεν φεύγουν… τρέχοντας.

Αν θεωρούνται τα παραπάνω υπερβολικά ε, δείτε την εκπομπή.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/03/2019 - 17:44

Οπως σημειώνεται σε σχετική αναφορά του ΜΕΟΘ.

Για άλλη μια φορά το Δημοτικό σχολείο Θυμιανών Αγίου Μηνά βραβεύται για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό ρομποτικής.

Η απίστευτη δουλειά και οι γνώσεις του Μάκη Σαμολαδά, η υποστήριξη της Δώρα Σκουλούδη καθώς και συνδρομή τόσο του Διευθυντή Στέλιου Καμπούρη και υποδιευθυντή Θέμη Κολλιάρου καταφέρνουν κάθε χρόνο το χωριό μας να ακούγεται και να βραβεύεται, αφού έχουν ξεπεράσει μεγαθήρια  ιδιωτικά σχολεία και πολυδύναμα σχολεία.

Θα πρέπει να γίνει αναφορά και στους μαθητές της ομάδας καθώς και στους γονείς τους. Χάρη στο επίπεδο και την εργατικότητα τους κατάφεραν για άλλη μια φορά να σταθούν σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου διαγωνισμό. Συγχαρητήρια και στο εκπαιδευτικό προσωπικο του Δημοτικού σχολείου Θυμιανών γιατί αυτά τα παιδιά είναι η διαφήμιση της παιδαγωγικής και εκπαιδευτικής προσφοράς τους και της πολύ καλής δουλειάς τους!