Καλή Σχολική χρονιά στις Οινούσσες

Δευ, 11/09/2023 - 21:04

Μέσα σε κλίμα χαράς κι αισιοδοξίας για τη νέα Σχολική Χρονιά τελέστηκαν σήμερα το πρωί οι Αγιασμοί των σχολείων των Οινουσσών  από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Κατσούνη.

Τις τελετές παρακολούθησε μαζί με τους νέους και παλιούς εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς ο Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ που ευχήθηκε να είναι καρποφόρα και επιτυχής η νέα χρονιά και να χαρίσει στα παιδιά, γνώση, μάθηση, ήθος και σοφία, τονίζοντας σε σχετικό χαιρετισμό του.

"Οφείλω ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας και στις Περιφερειακές Διοικήσεις διότι για πρώτη φορά όλα τα σχολεία μας ανοίγουν σήμερα με πλήρες εκπαιδευτικό προσωπικό σε όλες τις ειδικότητες και από αύριο τα παιδιά μπαίνουν σε εξάωρο ωρολόγιο πρόγραμμα. Επίσης στο Δημοτικό Σχολείο πληρώθηκε και η θέση της σχολικής νοσηλεύτριας, ένα αίτημα, που υποστηρίξαμε αποτελεσματικά την προηγούμενη χρονιά.

Διαβεβαίωσα ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των παιδιών μας για την επίλυση όλων των προβλημάτων, που πιθανόν ν' ανακύψουν και προσωπικά θα βρίσκομαι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε πρωτοβουλία, η οποία αναβαθμίζει το ρόλο και την αποστολή των σχολείων μας.

Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ τις Δ/ντριες του ΕΠΑΛ κ. Γεωργία Παπαλαμπροπούλου και Γυμνασίου-Λ.Τ. κα Λυδία Πετρίδη για τις εμπνευσμένες ομιλίες τους, στις οποίες πλεόναζε το πάθος για την παιδεία κι η αγάπη για τα παιδιά μας."

Σχετικά Άρθρα