
Στο στάδιο κατάρτισης λίστας εκπαιδευτικών που θέλουν να συμμετέχουν σε εμβολιασμούς κατά της covid - 19 αξιοποιώντας τα κενά που υπάρχουν στον προγραμματισμό λαμβάνοντας τις αδιάθετες δόσεις σε ένα από τα 4 εμβολιαστικά κέντρα που έχουμε στη Χίο, βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι διευθύνσεις των σχολικών μονάδων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χίου.
Όπως είπε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αιμιλιανός Ευαγγελινός, αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία καταγραφής του ενδιαφέροντος.
Ήδη, όπως εξήγησε, κάποιοι εκπαιδευτικοί έχουν εμβολιαστεί, μέσω των ομάδων που έχουν ξεκινήσει εμβολιασμούς, όπως και εκείνοι που υπηρετούν σε Ψαρά και Οινούσσες.
Ο Διευθυντής αναφορικά με τη στόχευση του υπουργείου, αν το επιτρέψουν οι ειδικοί, να ανοίξουν από τη Δευτέρα τα σχολεία, δήλωσε ότι οι σχολικές μονάδες είναι έτοιμες να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς.







































