Χίος, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Μαθητική πορεία στο κέντρο της πόλης

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 26/09/2018 - 11:18

 

Πορεία στο κέντρο της πόλης, με πρώτο σταθμό το Δημαρχείο και στη συνέχεια την Περιφερειακή Ενότητα, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χίου και του Εσπερινού ΕΠΑΛ διεκδικώντας τη λειτουργία 3 ολιγομελών τμημάτων των σχολείων τους.

Οι μαθητές μετέφεραν τα αιτήματα τους στον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Μπελέγρη, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράστασή του.«όπου  μπορούμε να φάνουμε αρωγοί στα αιτήματα σας είμαστε δίπλα σας» ανέφερε ο κ Μπελέγρης, στην αντιπροσωπεία των μαθητών .

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Περιφέρεια, για να συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη  που εξέφρασε με την σειρά του την στήριξη του στα αιτήματα των μαθητών.

«Είμαι κοντά σας  σε κάθε ήρεμη και ειρηνική διεκδίκηση» ανέφερε ο κ.Κάρμαντζης.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 05/12/2019 - 19:34

Εκπαίδευση με εκδηλώσεις στο I love Enlish τον Δεκέμβριο με τις παρακάτω δράσεις; 

Σάββατο 7/12    12:00-14:00 Φτιάχνουμε το «δικό μας» παραμύθι-Μέμορι.

Σάββατο 14/12   12:00-14:00 Εργαστήριο κούκλας- κουκλοθεάτρου.

Σάββατο 21/12   12:00- 14:00 Δίνουμε  λύσεις σε προβλήμματα φίλων μας- Παιχνίδια συναισθηματικής Νοημοσύνης.

 Στόχος των εκδηλώσεων οι «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι «Γέφυρες» είναι ένα πρόγραμμα με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων στην ειδική και γενική εκπαίδευση, που θα πλαισιωθεί με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή 13/12 20:15. Πρώτη συνάντηση.

Πρόκειται για διεπιστημονική συζήτηση που θα γίνει στο χώρο του I LOVE ENGLISH, μαζί με την ψυχολόγο Μαρίνα Μποζάνη, τη συγγραφέα-παιδαγωγό Βίκυ Σγουρέλλη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του I LOVE ENGLISH με στόχο την ενημέρωση σε καίρια εκπαιδευτικά ζητήματα που προκύπτουν από την έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, την Παρασκευή 13/12 στις 8.15 μ.μ.

Σ' αυτήν την διεπιστημονική συνεργασία, θα αναλυθούν πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ των γονέων- εκπαιδευτικών-θεραπευτών- κοινωνικών επιστημόνων.

Θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους γονείς. προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή ενημέρωση και την υπερφόρτωση του μαθητή και την αντιμετώπισής του. Διαχείριση χρόνου – εξωσχολικές δραστηριότητες κ.λ.π.