
Με τηλεκπαίδευση γίνονται τα μαθήματα στο 3ο Γυμνάσιο Χίου μετά τη πτώση σοβάδων σε μια σχολική αίθουσα και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου να βρίσκεται αυτές τις μέρες στους χώρους και να προχωρά σε καθαιρέσεις τμημάτων όπου απαιτείται.
Για κακοτεχνίες αλλά και απουσία παρεμβάσεων όλα τα προηγούμενά χρόνια έκανε λόγο ο Δημαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης λέγοντας ότι έχει δρομολογηθεί με τη χρηματοδότηση από το ταμείο Αλληλεγγύης και την στήριξη του Νότη Μηταράκη.
Στη συνέχεια τόνισε ότι θα ακολουθήσει η ολική ανακατασκευή του 3ου Γυμνασίου, και αναμένεται η δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου.
«Η μεταστέγαση του σχολείου είναι μονόδρομος καθώς θα υπάρχουν εργασίες στους χώρους του σχολείου», ανέφερε ο Σταμάτης Κάρμαντζης.
Σε αναμονή του εγγράφου από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για να προχωρήσει η μεταστέγαση του σχολείου σε προκάτ αίθουσες στον αυλειο χώρο βρίσκεται και η σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας, σύμφωνα με τον Κώστα Καρατζά.
* Η κεντρική φώτο του άρθρου είναι από το αρχείο της "Αλήθειας".







































