Ολοκληρώνονται 7ο και 11ο Νηπιαγωγείο Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 17/08/2022 - 13:21

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα ολοκληρωθούν και θα παραδοθούν στο Δήμο Χίου το 11ο και το 7ο νηπιαγωγείο Χίου, στον Αγ. Γεώργιο Ορφανό, προκειμένου να καλύψουν της ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Στην πορεία των εργασιών και στα δυο νηπιαγωγεία, αναφέρθηκαν σε επιτόπια επίσκεψη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Χίου Λευτέρης Παπαλάνης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ξενάκης και τα δυο έργα θα ολοκληρωθούν και θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του χρόνου ενώ υπογράμμισε ότι πρόκειται για δυο σύγχρονα κτήρια με άριστο επίπεδο κατασκευής και εξοπλισμού.

Η μελέτη ξεκίνησε το 2016 από Χιώτες μελετητές και η κατασκευή τους γίνεται σε οικόπεδο του Δήμου Χίου, ανέφερε ο κ. Παπαλάνης, προσθέτοντας και ο ίδιος ότι πρόκειται για άριστες κτιριακές υποδομές.

Αναφορικά με την πορεία των εργασιών υπολείπονται κυρίως εσωτερικές εργασίες και ο περιβάλλοντας χώρος που σύμφωνα με τον χρονοδιάγραμμα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022 και θα μπορούν να φιλοξενήσουν τα νήπια που αυτή την στιγμή στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια από τον Δήμο Χίου.

 

 

 

oloklironontai_to_7o_kai_11o_nipiagogeio_hioy

Σχετικά Άρθρα