Χίος, Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί σε σχολεία της Πόλης

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 10/09/2019 - 13:57

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Χίου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Παναγιώτη Αναγνώστου.

Οι καθαρισμοί αφορούσαν κυρίως χορτοκοπές στους αύλειους χώρους, ενώ ο αντιδήμαρχος καθαριότητας τόνισε ότι η υπηρεσία βρίσκεται σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων προκειμένου να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες της καθημερινότητας.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 10/11/2019 - 23:54

Η δημοσιοποίηση του προβλήματος των Οινουσσών, που όπως καταγγέλθηκε από την ΕΛΜΕ και τον Δήμαρχο του νησιού, τρείς μήνες από την έναρξη των μαθημάτων βρίσκονταν με κανέναν Καθηγητή ξένης γλώσσας, ενεργοποίησε το υπουργείο Παιδείας, που έστειλε τώρα για παροχή διδασκαλίας στο νησί δύο αντί ενός καθηγητές Αγγλικών και τέσσερις αντί για έναν καθηγητές Γαλλικών!

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι να διατεθούν αλλού οι… υπεράριθμοι Καθηγητές.

Η φωτογραφία από άρθρο του Γιάννη Τζούμα, την περασμένη Τρίτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ, που προέτρεπε τον… Ερντογάν να στείλει στις Οινούσσες καθηγητές… Τουρκικών αφού η ελληνική πολιτεία αδυνατούσε να διορίσει Καθηγητές ξένων γλωσσών στο Γυμνάσιο Οινουσσών.

Ε, μετά την δημοσιότητα του θέματος και σε Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης το υπουργείο παρα… έλυσε το πρόβλημα.