Πανελλαδικές: Από αύριο αιτήσεις από τους τελειόφοιτους Λυκείων

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 24/11/2020 - 14:16

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, ξεκινά φέτος η υποβολή αιτήσεων - δηλώσεων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Η διαδιδικασία θα ξεκινήσει από αύριο έως και τη Δευτέρα 30/11 και θα αφορά σε πρώτη φάση μόνο τους τελειόφοιτους μαθητές των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων . 

"Πρόκειται για μια απλή διαδικασία", σημείωσε ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αιμιλιανός Ευαγγελινός, η οποία θα γίνει μέσω διαδικτύου. Στα 7 ΓΕΛ της Χίου και στα 4 Γυμνάσια με Λυκειακές τάξεις έχουμε σήμεερα 286 τελειόφοιτους, ενώ στα 5 ΕΠΑΛ 179, στους οποίους προστίθενται και 28 μαθητές από το ιδιωτικό λύκειο ΤΕΕΝS .

Ο κος Ευαγγελινός συνέστησε στους μαθητές να υποβάλλουν τις δηλώσεις έστω και αν αμφιταλαντεύονται αν θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές, γιατί αν δεν υποβάλλουν στη συνέχεια αν θελήσουν να δώσουν δεν θα μπορούν.

Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Παιδείας, οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την αίτηση - δήλωση σε προθεσμία που θα οριστεί και θα ανακοινωθεί σε επόμενο στάδιο.

mehri_ti_deytera_oi_aitiseis_ton_teleiofoiton_gia_tis_panelladikes

Σχετικά Άρθρα