Χίος, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Πανελλήνιες 2019: Πιθανόν την Παρασκευή οι βαθμολογίες των υποψηφίων

Τετ, 26/06/2019 - 08:32

Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βαθμολογικές επιδόσεις των φετινών υποψηφίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  Oι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας θα έχουν σήμερα μια συνολικότερη εικόνα από τα βαθμολογικά κέντρα προκειμένου να οριστεί η ακριβής ημερομηνία δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων.   Σήμερα επομένως αναμένεται να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για το ενδεχόμενο ανακοίνωσης των βαθμών την ερχόμενη Παρασκευή ή τη Δευτέρα. 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 09/12/2019 - 22:17

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου προσκαλεί τα μέλη του στην απογευματινή εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στις 5.00 μ.μ. στον Οίκο Διδασκάλων Χίου.  ο σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες και θα πραγματοποιηθεί από τους ιατρούς του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, Μαριέττα Πατεινιώτη, Παθολόγο και Ανδρέα Ζερβόπουλο, Γενικό ιατρό.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου διοργανώνει την παραπάνω εκπαίδευση προκειμένου να ανταποκριθεί στο έντονο ενδιαφέρον δασκάλων σχετικά με τον ενδεδειγμένο τρόπο παροχής πρώτων βοηθειών τόσο εντός της σχολικής μονάδας όσο και στη ζωή μας γενικότερα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!