Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Στις πρώτες θέσεις η Χίος με 94% ποσοστό επιτυχίας στις Πανελλαδικές

ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 49% ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 27/08/2019 - 12:55

Χαμόγελα χάρισε στην Χίο, η ανακοίνωση των βάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων στα ΓΕΛ  έφτασε το 94% και τα ΕΠΑΛ το 49%.

Στην διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η χαρά και η ικανοποίηση φαίνονταν στο πρόσωπα των εκπαιδευτικών  με την προϊστάμενη της διεύθυνσης Ευτυχία Βλυσίδου να τονίζει ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας πανελλαδικά.

Αναλυτικά από τους 322 απόφοιτους και τελειόφοιτους των ΓΕΛ που συμμετείχαν στις πανελλαδικές οι 302 κατάφεραν να εισαχθούν όπως και 26 από την κατηγορία του 10% (απόφοιτοι προηγούμενων ετών που συμπλήρωσαν ξανά το μηχανογραφικό τους). Επίσης από τους 136 υποψήφιους των ΕΠΑΛ πέρασαν οι 67 και 9 ακόμη στην κατηγορία του 10%, οπότε μιλάμε για ένα σύνολο επιτυχόντων 328 από τα ΓΕΛ και 76 από τα ΕΠΑΛ!

«Στο μεγάλο ποσοστό επιτυχίας φαίνεται η δουλειά που έγινε από τους εκπαιδευτικούς στην Χίο,» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ.Βλυσίδου πάντως δεν παρέλειψε εκτός από τα συγχαρητήρια και τις ευχές για τους επιτυχόντες να αναφερθεί και στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, λέγοντας ότι υπάρχει ένας ολόκληρος χρόνος για να ανασυγκροτήσουν δυνάμεις και να προσπαθήσουν ξανά.

stis_protes_theseis_i_hios_me_pososto_epityhias_94_stis_panelladikes

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 11/12/2019 - 18:18

Βάρος στο παραδοσιακό τραγούδι δίνει το Μουσικό Γυμνάσιο Χίου, στο οποίο αφιερώνει και την Χριστουγεννιάτικη συναυλία του.

Το ίδιο σημειώνει σε ανάρτηση του.

"Για τους μαθητές της χορωδίας της Α' και Β' Γυμνασίου και μαθητές από την παραδοσιακή ορχήστρα του Λυκείου μας τα Χριστούγεννα ήρθαν... νωρίς τον Οκτώβρη, όταν ξεκίνησε η προετοιμασία μας για τη συναυλία μας ενόψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Μια διαδρομή στην ελληνική παράδοση στον κύκλο του χρόνου μέσα από το παραδοσιακό τραγούδι συνυφασμένο με αφήγηση και οπτικό υλικό. Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:30 μ.μ. στον πολυχώρο "Βυρσοδεψείο", Καλουτά 29. Σε συνδιοργάνωση με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. Σας περιμένουμε!