Πρώτη χορηγία tablets στους μαθητές της Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 22/04/2020 - 13:12

Ξεκίνησε η παράδοση tablets στα σχολεία όλης της χώρας, όπως γνωστοποίησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της εξ αποστάσεων εκπαίδευσης λόγω πανδημίας κοροναϊού, με την Χίο να έχει την τιμητική της, αφού χάρη στους χορηγούς είναι η πρώτη από τις περιοχές που λαμβάνουν σχετικό εξοπλισμό.

Ήδη στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (σχετική φωτογραφία με τον Προϊστάμενο, Αριστείδη Κελεπερτζή) εστάλησαν tablets δωρεά του κληροδοτήματος Ψωμοστήθη σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Απανταχού Καρδαμυλίων για την κάλυψη των αναγκών όλων των σχολείων της Βόρειας Χίου (Βολισσού και Καρδαμύλων).

Όπως τόνισε μέσω Facebook η υπουργός, προτεραιότητα θα δοθεί στις ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

«Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Ενδεικτική φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου. Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της προσπάθειας για την τεχνολογική ενίσχυση των σχολικών μονάδων και τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και πιο μακροπρόθεσμα της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών. Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει ισχυρότερους» σημειώνει στην ανάρτησή της χαρακτηριστικά.

 

eftasan_sti_hio_ta_48_tablets_tis_doreas_psomostithi_kai_ton_apantahoy_kardamylion

Σχετικά Άρθρα