Πρώτη των πρώτων με στόχο πριν και μετά τις πανελλαδικές!

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 14/07/2020 - 14:00

Η Μαρκέλλα Αργυρούδη κατάφερε να σταθεί στην κορυφή των υποψηφίων της Χίου που αρίστευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά ακούγεται αρκετά προσγειωμένη, μελετημένη και με στόχους.

Συγκέντρωσε 19.450 μόρια, γράφοντας 20 στην Κοινωνιολογία, 19,6 στα Αρχαία και την Ιστορία και 18,6 στην Έκθεση, βαθμολογίες που όταν τις είδε δεν το πίστευε.

Μιλώντας στο Ράδιο «Α» η μέχρι πρόσφατα μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Χίου και σε λίγους μήνες φοιτήτρια της Νομικής Σχολής, σημείωσε ότι παρόλο που κόπιασε στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές δεν αισθάνεται ότι θυσίασε κάτι.

«Είχα προτεραιότητα το διάβασμά μου κι αυτό έκανα», μας είπε και τόνισε ότι δεν είναι μόνο μια η χρονιά που συμβάλλει για το όποιο αποτέλεσμα. Η οργάνωση, ο τρόπος να μαθαίνεις είναι κάτι που χτίζεται σταδιακά από το δημοτικό και σ’αυτό όπως λέει έχουν συμβάλλει οι γονείς της (και οι δύο είναι εκπαιδευτικοί) και κυρίως η μητέρα της, που την «προπόνησε» εν’οψει πανελλαδικών.

Ξεκάθαρη στις επιλογές της, μη θέλοντας να πέσει στην «παγίδα» της υψηλής βαθμολογίας, ανέφερε ότι θα ακολουθήσει τις Νομικές Σπουδές, λόγω των δυνατοτήτων που υπάρχουν και της ασφάλειας που έχουν, δηλώνοντας ότι την γοητεύει ο κόσμος του δικαίου και η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

i_markella_argyroydi_me_19.450_moria

Σχετικά Άρθρα