Ψυχραιμία συνιστά ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας για κρούσμα στο 6ο δημοτικό

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 26/02/2021 - 14:56

Ακολουθώντας την πρακτική που εφαρμόστηκε στο 7ο δημοτικό σχολείο προ ημερών, έτσι και τώρα στο 6ο δημοτικό που έχουμε την επιβεβαίωση θετικής εξέτασης στον covid 19 μαθητή, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του το σχολείο, εκτός της 6ης τάξης στην οποία ήταν ο μαθητής, που συνεχίζει τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Παράλληλα οι εκπαιδευτικοί ξεκίνησαν να υποβάλλονται σε τεστ, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα να είναι αρνητικά, όπως δήλωσε στην "Αλήθεια" ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Αριστείδης Κελεπερτζής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός των μαθητών της 6ης τάξης σήμερα κάποιοι γονείς δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, παρόλο που κάνουν μάθημα σε άλλες τάξεις, με τον κο Κελεπερτζή να συστήνει  ψυχραιμία, λέγοντας ότι λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. 

Παράλληλα ενημέρωσε ότι οι μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου στην τάξη που παρουσιάστηκε το κρούσμα προ ημερών, έχουν υποβληθεί σε μοριακή εξέταση στο Νοσοκομείο Χίου και αναμένουν εντός των ημερών τα αποτελέσματα από την Αθήνα.

 

psyhraimia_gia_to_kroysma_sto_6o_dimotiko_sholeio_hioy

Σχετικά Άρθρα