Σ. Ντομάτας για Γυμνάσιο Καρδαμύλων: Τα έργα έχουν δρομολογηθεί

Δεν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας, οι επισκευές θα ξεκινήσουν την άνοιξη, διαβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 21/10/2021 - 15:02

«Τα έργα στο γυμνάσιο των Καρδαμύλων έχουν δρομολογηθεί», απάντησε ο Αντιδήμαρχος της περιοχής, Σιδερής Ντομάτας, αναφορικά με το ζήτημα που ανέδειξε η κυρία Λεμονιά Τσιλίμου, που ανέφερε σε σημείωμά της στην "Αλήθεια" ότι ενώ αρχικά υπήρχε δέσμευση ότι η επισκευή του κτιρίου θα ξεκινούσε από το Δήμο το Νοέμβρη, μετατέθηκε για την άνοιξη.

Ο κύριος Ντομάτας ανέφερε ότι υπήρξε παρανόηση και τελικά το Νοέμβριο θα γίνει η δημοπράτηση του έργου, οπότε μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι εργασίες όντως θα ξεκινήσουν Απρίλη με Μάιο του 2022, διαβεβαίωσε όμως ότι το κτίριο δεν έχει στατικά προβλήματα και οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν επιχρίσματα.

«Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά το σεισμό πέρσι. Καθαιρέσαμε εξωτερικά σοβάδες και ό,τι σαθρό υπήρχε από  τμήματα της πρόσοψης και παράλληλα έχουμε τοποθετήσει προστατευτικό πλέγμα για να μην πλησιάζουν τα παιδιά. Για να γίνει το έργο έπρεπε να υπάρχει μελέτη, οπότε μόλις αυτό έγινε κινήθηκαν και οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση», τόνισε ο Αντιδήμαρχος ο οποίος σημείωσε επίσης ότι ο ίδιος έχει ενημερώσει τη Διεύθυνση του Γυμνασίου καθώς και το Σύλλογο Γονέων, θεωρώντας μεμονωμένη την αντίδραση της κυρίας Τσιλιμου.

Συμπληρωματικά, είπε, ότι από την ΣΑΤΑ του 2022 ο Δήμος προγραμματίζει επισκευαστικές εργασίες και στις τουαλέτες του σχολείου.

 

Σχετικά Άρθρα