Στο σχολείο των Θυμιανών ο Χριστόφορος Μερούσης

Δελτίο Τύπου
Πέμ, 26/11/2015 - 16:11

Το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μηνά – Θυμιανών συνεχίζει για μια ακόμα σχολική χρονιά να συμμετέχει στο πρόγραμμα του European School Radio. Ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, να γίνουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί και να ηχογραφήσουν τη δική τους εκπομπή η οποία μεταδίδεται σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα διαδικτυακά από στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://europeanschoolradio.eu/player.html. Στο πρόγραμμα μετέχουν πάνω από 300 σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, που πραγματοποιείται με την καθοδήγηση της εκπ/κού Ασπασίας Ματθαίου, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, έχοντας εντυπωσιαστεί από την πρώτη επίσκεψη του αθλητή Χριστόφορου Μερούση στο σχολείο μας με την ευκαιρία της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού, είχαν εκφράσει την έντονη επιθυμία τους να του πάρουν συνέντευξη. Κάτι που έγινε πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Έτσι χτες Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2015, πήραν συνέντευξη από τον γνωστό Χιώτη αθλητή Χριστόφορο Μερούση που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκε στο αίτημα του σχολείου μας. Για περισσότερη από μισή ώρα απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις των μαθητών, οι οποίοι έζησαν μια σημαντική εμπειρία στην σύντομη σταδιοδρομία τους σαν μικροί δημοσιογράφοι.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στη διαδικτυακή εκπομπή «Ο παλμός των Θυμιανών» μέσα από τη διαδικτυακή ραδιοφωνική πλατφόρμα του European School Radio καθώς και μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου μας http://dimotikothimianon.mysch.gr/autosch/joomla15/  σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δ.Σ. Αγίου Μηνά – Θυμιανών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Χριστόφορο, που για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επισκέπτεται το σχολείο μας. Επίσης θα θέλαμε να τον συγχαρούμε για τις τελευταίες επιτυχίες του και να του ευχηθούμε ακόμα μεγαλύτερες στο προσεχές μέλλον.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Κολλιάρος Θεμιστοκλής

Σχετικά Άρθρα