Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Βάρος στο παραδοσιακό τραγούδι από το Μουσικό Γυμνάσιο Χίου

Τετ, 11/12/2019 - 18:13

Βάρος στο παραδοσιακό τραγούδι δίνει το Μουσικό Γυμνάσιο Χίου, στο οποίο αφιερώνει και την Χριστουγεννιάτικη συναυλία του.

Το ίδιο σημειώνει σε ανάρτηση του.

"Για τους μαθητές της χορωδίας της Α' και Β' Γυμνασίου και μαθητές από την παραδοσιακή ορχήστρα του Λυκείου μας τα Χριστούγεννα ήρθαν... νωρίς τον Οκτώβρη, όταν ξεκίνησε η προετοιμασία μας για τη συναυλία μας ενόψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Μια διαδρομή στην ελληνική παράδοση στον κύκλο του χρόνου μέσα από το παραδοσιακό τραγούδι συνυφασμένο με αφήγηση και οπτικό υλικό. Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:30 μ.μ. στον πολυχώρο "Βυρσοδεψείο", Καλουτά 29. Σε συνδιοργάνωση με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. Σας περιμένουμε!

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 13/08/2020 - 21:48

Τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί (13/8), ο Μανώλης Χριστοφάκης, ο οποίος θα διατελεί νέος πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου από 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του εμβληματικού για το νησί μας, Τμήματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου παρουσιάστηκε η δημιουργική εμπλοκή και σύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική μας κοινωνία.

Τέλος, επισημάνθηκε η διαχρονικά παραγωγική και αποτελεσματική συνεργασία Δήμου και Πανεπιστημίου μέσα από μία πλειάδα πρωτοβουλιών.