Χίος, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Αλληλέγγυο Φροντιστήριο

Τετ, 11/09/2019 - 14:42

H Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου και το Εργατικό Κέντρο Χίου, ενημερώνουν ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Αλληλέγγυο Φροντιστήριο.

Το αλληλέγγυο φροντιστήριο προσφέρει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ (Ναυτιλιακά, Β. Βρεφονηπιοκόμων), και μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών καθηγητών και διεξάγονται στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Χίου.

Η Περίοδος εγγραφών είναι από σήμερα μέχρι την Παρασκευή 20-9-2019.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φορείς που έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνουν εκ νέου  πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά μαθήματα.

"Βασιζόμαστε στην αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και αγωνιζόμαστε για το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών στην ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και την ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση", σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Τηλέφωνο εγγραφών: 6977841382

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 09/12/2019 - 22:17

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου προσκαλεί τα μέλη του στην απογευματινή εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στις 5.00 μ.μ. στον Οίκο Διδασκάλων Χίου.  ο σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες και θα πραγματοποιηθεί από τους ιατρούς του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, Μαριέττα Πατεινιώτη, Παθολόγο και Ανδρέα Ζερβόπουλο, Γενικό ιατρό.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου διοργανώνει την παραπάνω εκπαίδευση προκειμένου να ανταποκριθεί στο έντονο ενδιαφέρον δασκάλων σχετικά με τον ενδεδειγμένο τρόπο παροχής πρώτων βοηθειών τόσο εντός της σχολικής μονάδας όσο και στη ζωή μας γενικότερα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!