Ξεκινούν την Δευτέρα οι Πανελλαδικές εξετάσεις

"Θετική σκέψη και ηρεμία" η συμβουλή του Αιμιλιανού Ευαγγελινού στους υποψηφίους
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 11/06/2021 - 15:07

«Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ηρεμία και, σε καμία περίπτωση, να μη δημιουργείτε τον μύθο στο μυαλό σας ότι από αυτές μονάχα εξαρτάται το μέλλον σας και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία», παρότρυνε τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιμιλιανός Ευαγγελινός.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην διαδικασία των εξετάσεων που ξεκινούν την Δευτέρα 14 Ιουνίου, τόνισε ότι όλα είναι έτοιμα από την Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενώ οι εξετάσεις διεξάγονται με όλα υγειονομικά πρωτοκόλλα για τον κορωνοϊό που ισχύουν στα σχολεία από την μέρα που επαναλειτούργησαν, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας αλλά και η διενέργεια self test.

«Το πρώτο τεστ έχει ήδη γίνει από τους υποψηφίους στις 10 Ιουνίου ενώ το δεύτερο θα επαναληφθεί για τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις 18 Ιουνίου και των ΕΠΑΛ στις 19 Ιουνίου», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι 525 μαθητές.

 

 

526_mathites_apo_to_nomo_hioy_etoimoi_gia_tis_panelladikes_exetaseis

Σχετικά Άρθρα