Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

Το Υπουργείο Παιδείας συμβάλει στη μάχη κατά του κορονοϊού!

Παρ, 13/03/2020 - 06:17

Ταξιδέψτε ανά την Ελλάδα υποχρεωτικά και μεταφέρετε ή αποκτήστε κορονοϊό ελεύθερα . Μια προσφορά του Υπουργείου Παιδείας στο κοινωνικό σύνολο! Το ΦΕΚ δημοσιεύτηκε στις 9 Μαρτίου 2020 και αφορά 1040 άτομα που καλούνται να ταξιδέψουν άμεσα ανά την Ελλάδα για να διοριστούν! Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στον προϊστάμενο της οικείας Δ/νσης Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου και θα τοποθετηθούν σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 62 του ν. 4589/2019, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi/diorismoi-neodioristoi-ekpaideytikoi/1084-diorismoi-eidikou-proswpikou-eep-evp

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 28/03/2020 - 07:13

Η επίσημη έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων σε αυτήν την παράδοξη σχολική χρονιά, με κλειστά τα σχολεία, έγινε από το υπουργείο Παιδείας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις-δηλώσεις συμμετοχής μέσω email από 30/3 έως 9/4, προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Σε  άλλες χρονιές η σχετική ανακοίνωση γινόταν τέλη Φεβρουαρίου.

«Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επιδίωξη είναι αυτές να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες», ανέφερε το υπουργείο.

Πέρυσι ξεκίνησαν 6 Ιουνίου για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων και μια ημέρα μετά για εκείνους των Γενικών Λυκείων.