Χίος, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

124.000 ευρώ για το λιμάνι Ψαρών

Παρ, 20/12/2019 - 09:34
Ψαρά

Σειρά λιμενικών έργων συνολικού ύψους 4,4 εκατ. ευρώ, που χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ενέκρινε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης με απώτερο στόχο την βελτίωση και των εκσυγχρονισμό 39 λιμενικών και άλλων εγκαταστάσεων οι οποίες τελούν υπό τον έλεγχο 34 λιμανιών της χώρας.

Ανάμεσά τους και η χρηματοδότηση με 124.000 ευρώ του Λιμενικού Ταμείου Χίου για την αποκατάσταση ζημιάς στο εξωτερικό κρηπίδωμα του λιμανιού των Ψαρών..

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 19/02/2020 - 13:03

Ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά στις 11 το πρωί, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από  ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.  

Οι υπερπτήσεις σε ελληνικά νησιά συνεχίζονται παρά το γεγονός ότι από την περασμένη Δευτέρα εξελίσσεται στην Αθήνα διάλογος σε στρατιωτικό επίπεδο, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, «για την επιλογή δραστηριοτήτων υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), με σκοπό την αποφυγή έντασης και τη μείωση κινδύνου ατυχημάτων».