Χίος, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

53 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός της περιφέρειας Βορ. Αιγαίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 07/12/2018 - 15:14

Τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2019 ενέκρινε κατά πλειοψηφία σε συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου.

Ο συνολικός Προϋπολογισμός της Περιφέρειας είναι Ισοσκελισμένος και ανέρχεται στο ποσό των 53.612.224,20€, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και τα έργα που θα πληρωθούν από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ύψους 21.488.336,20€.

Ο προϋπολογισμός είναι το εργαλείο με το οποίο πορευόμαστε γιατί περιέχει δαπάνες παντός είδους», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης συμπληρώνοντας ότι το χρήμα δεν ρέει με την ταχύτητα των περασμένων χρόνων και πρέπει να καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να καλύψουμε τις ανάγκες.

«Χρέος μας είναι να σταθούμε στον τόπο και στον άνθρωπο», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Χιου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 23/02/2019 - 21:15

Την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV,  στην εκπομπή "Αυτοπροσώπως" καλεσμένος του Γιάννη Τζούμα θα είναι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Παντελής Νεαμονίτης.

Αναλύει τον σχεδιασμό της ΔΕΥΑΧ για την επόμενη περίοδο, εκφράζει την απαισιοδοξία του για το "κόλλημα" στο έργο του Φράγματος Κόρης γεφύρι, ψάχνει, αφού το αρμόδιο υπουργείο αδιαφορεί την... τρύπα στο άλλο φράγμα του Καρτάρη, που αξαφανίζει 1 εκ. κυβικά νερού απ' αυτά που συγκεντρώνει, καλεί όσους χρωστούν στην ΔΕΥΑΧ να κάνουν ρυθμίσεις και τέλος αποκαλύπτει πως στην προσευχή του παρακαλεί να... βρέχει.