"Αδειασμα" από Π. Βρουλή στην κλειστή σύσκεψη για τις πύλες εισόδου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 15/04/2025 - 12:02

Οι φορείς του τουρισμού καλούν στην αυριανή κλειστή σύσκεψη για τις πύλες εισόδου και η Περιφέρεια κλήθηκε δια του Περιφερειάρχη, χωρίς να ενημερωθεί ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, ούτε ερωτήθηκε για την παραχώρηση της αίθουσας.

Τα παραπάνω ανέφερε στην "Α" ο Παντελής Βρουλής, φανερά ενοχλημένος και για το ότι παρακάμφθηκε αλλά και γιατί η σύσκεψη θα είναι κλειστή.

Ο αντιπεριφερειάρχης ξεκαθάρισε ότι μετά από προτροπή του Περιφερειάρχη θα παραστεί στην αυριανή σύσκεψη όμως διαμαρτυρόμενος δεν θα εκφέρει καθόλου άποψη.

"Εμείς κάνουμε αποκλεισμό σε αιρετούς ή βουλευτές; Αν είναι δυνατόν! Για παράδειγμα το επιμελητήριο γιατί δεν κλήθηκε; Εδώ κάτι συμβαίνει. Τα είπα στον Φορέα Τουρισμού", σημείωσε ο κος Βρουλής, χωρίς να θελήσει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρερειες. 

 

den_apokleieis_airetoys_apo_syskepsi_gia_pyles_eisodoy

Σχετικά Άρθρα