Αίτημα Βουρνού στο Δημ. Συμβούλιο για την λειτουργία των Εργαστηρίων του Ομηρείου

Με μερική τροποποίηση του καταστατικού της ΔΗΚΕΧ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 09/10/2020 - 15:05

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε για τη λειτουργία των εργαστηρίων του Ομηρείων και αφού όπως είπε σε δηλώσεις του στην «Αλήθεια» ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της Πρωτοβουλίας, Μ. Βουρνούς, θα αναλάβουν εκείνοι να προτείνουν λύση, φέρνοντας το θέμα προς συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της επόμενης Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κανένας από τη Δημοτική Αρχή, ούτε ο Πρόεδρος του Κέντρου, Δ. Μάντικας, που σήμερα τους καταγγέλλει, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίασή του, όπου τέθηκε το θέμα της τροποποίησης του καταστατικού της ΔΗΚΕΧ, ότι ανάμεσα σε όλα μέσω αυτής προβλέπονταν η πρόσληψη προσωπικού για τα εργαστήρια του Ομηρείου.

Συγκεκριμένα η παράταξή τους κατέθεσε ήδη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, εν’ όψει της συνεδρίασης του Σώματος τη Δευτέρα, το παρακάτω  αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, μετά από την γνωστοποίηση σε εμάς, δια των ΜΜΕ, μόλις εχθές, της δυσκολίας στην οποία έχει περιέλθει το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο στο να λειτουργήσει τα Εργαστήριά του, με απόλυτη ευθύνη της Διοίκησής του, παρακαλούμε να τεθεί σε προ ημερησίας διατάξεως η σημειακή τροποποίηση του κατασταστικού της ΔΗΚΕΧ, και πιο συγκεκριμένα:

- Η διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων κ.λπ., έτσι όπως έχει αυτή έχει ήδη εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΧ».

zitame_kentriki_katanomi_ton_armodiotiton_metaxy_olon_ton_nomikon_prosopon

Σχετικά Άρθρα