Αναφορά στην Βουλή για τα προβλήματα του Κάμπου

Μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον ΦΟΚ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 12/10/2021 - 14:43

 Συνάντηση με την πρόεδρο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου (ΦΟΚ) κ. Μαργαρίτα Μαρτάκη και μέλη του ΔΣ του ομίλου πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος σκοπεύει να καταθέσει στη Βουλή ως αναφορά τα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους του Κάμπου.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής ενημέρωση του βουλευτή για τα ζητήματα τα οποία απασχολούν σήμερα  τους κατοίκους και ιδιοκτήτες του Κάμπου, όπως:

• Το θέμα των διαδικασιών διατήρησης των συμβάσεων αγροτικού τιμολογίου στο ηλεκτρικό ρεύμα, ζήτημα ζωτικής σημασίας για το πότισμα των περιβολιών·

• Το σοβαρό ζήτημα της φορολόγησης των περιουσιών του Κάμπου ως αστικών οικοπέδων και όχι ως καλλιεργήσιμων εκτάσεων·

• Ττο θέμα της αξιοποίησης του συνεδριακού κέντρου «Γεώργιος Καλουτάς» και του περιβάλλοντα χώρου και τέλος

• Το σοβαρό ζήτημα των καταρρεύσεων οικημάτων και περιβόλων καθώς και των ετοιμόρροπων κτισμάτων που υπάρχουν σήμερα στην περιοχή του Κάμπου και τους κινδύνους που αυτά εγκυμονούν.

"Ο βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα υποστηρίξει τα παραπάνω αιτήματα με κάθε τρόπο. Δήλωσε ότι θα καταθέσει άμεσα ως Αναφορά τα αιτήματα μέσω του κοινοβουλευτικου ελέγχου και συνέστησε την επανεκκίνηση των προσπαθειών που είχαν γίνει στο παρελθόν για τον επαναχαρακτηρισμό των περιουσιών του Κάμπου και την ευμενέστερη φορολογική τους αντιμετώπιση", αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Βουλευτή.

anafora_sti_voyli_gia_ta_provlimata_toy_kampoy

Σχετικά Άρθρα