Χίος, Κυριακή 29 Μαρτίου

Ανακοίνωση της παράταξης Χίος Μπροστά για την επίταξη στο Αιπος

Τρί, 11/02/2020 - 21:56

Χθες στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, προ ημερησίας διάταξης συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την έκδοση πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την δυνατότητα επίταξης χώρων για την δημιουργία των νέων κέντρων.

Οι προτάσεις που κατέθεσε ο συνδυασμός μας , ψηφίστηκαν με ευρεία πλειοψηφία απο το ΔΣ.

Πιο συγκεκριμένα ο συνδυασμός μας πρότεινε μεταξύ άλλων:

_Την συγκρότηση ισχυρής νομικής ομάδας με την συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου αλλά και συμπατριωτών μας νομικών που εξασκούν αλλού το επάγγελμά τους.

_Την συμμετοχή και βοήθεια του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας στις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο Δήμος Χίου για να αντικρούσει την μετατροπή του νησιού μας σε Elis Island για λογαριασμό της Ευρώπης.

_Να μην συνδράμει ο Δήμος Χίου η οποιοδήποτε νομικό του πρόσωπο ,αλλά και οι επαγγελματικοί φορείς του νησιού και τα μέλη τους ,στα σχέδια αυτά.