Ανακοίνωση του Συνδυασμού "Χίος Μπροστά"

Παρ, 18/03/2022 - 21:08

«Πιστοί στο δόγμα: Όσο η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με τις επιθυμίες μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Θέλει πραγματικά πολύ  ταλέντο για να τα κάνεις συνέχεια θάλασσα και ακόμη πιο πολύ θράσος να βγαίνεις κι από πάνω» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός "Χίος Μπροστά" και σημειώνει:

«Η δημοτική αρχή είναι αποκλειστικά υπεύθυνη  για την καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζομένων. Η αναμόρφωση του προϋπολογισμού ήρθε στο Δ.Σ. τέλη Φεβρουαρίου και όχι νωρίτερα για να μπορέσουν οι υπάλληλοι να πληρωθούν κανονικά και τον Ιανουάριο.

Αγνόησε ακόμη την εγκύκλιο που έδινε τις οδηγίες σαν λυσάρι σε γυμνασιακό μάθημα, για το πως θα αντιμετωπιστεί έγκαιρα και εντός του 2021 το θέμα με την πληρωμή των εργαζομένων.

Ακόμη ένα αποδεικτικό της αμέλειας και της αδιαφορίας τους.

Κατάφερε να αφήσει τις σχολικές μονάδες χωρίς πετρέλαιο γιατί ο εκ μετεγγραφής αντιδήμαρχος (άμισθος πριν την μετεγγραφή, έμμισθος πλέον) ξέχασε έτσι απλά να ανανεώσει την σύμβαση με τον προμηθευτή πετρελαίου.

(Σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΜΕ σημειώνει ότι η διανομή με το «δελτίο» του πετρελαίου θέρμανσης άφησε δύο σχολεία χωρίς θέρμανση).

Ο ίδιος ο γκαφατζής αντιδήμαρχος είχε το θράσος να βγει στα ΜΜΕ και να πανηγυρίζει για λόγο που μόνο αυτός καταλαβαίνει. Σήμερα στην οικονομική επιτροπή ήρθε διορθωμένη η πρόταση της δημοτικής αρχής για το ποσό που έπρεπε να καταβληθεί για την ίδρυση του ΑΟΤΑ (90 αντί 115χιλ).

Διόρθωσαν το δικό τους λάθος, αυτό που επιτακτικά τους έλεγε η αντιπολίτευση αλλά πανηγυρίζουν.

Η ανικανότητα δεν μπορεί να κρύβεται κάτω από ψέματα για πολύ. Το θράσος όμως περισσεύει και φαίνεται».

Σχετικά Άρθρα