Χίος, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ… Χωρίς ρεύμα το μισό νησί

Κυρ, 20/10/2019 - 11:06
Ο αυτόνομος σταθμός της ΔΕΗ

Χωρίς καμιά εξήγηση η ΔΕΗ παντός… Κυβερνήσεως, διέκοψε στις 10.50 την παροχή ρεύματος στο μισό σχεδόν νησί, προκαλώντας τεράστια προβλήματα και προκαλώντας άγνωστο αριθμό βλαβών σε ηλεκτρονικές κυρίως συσκευές.

Προφανώς η διακοπή οφείλεται σε βλάβη στο Εργοστάσιο παραγωγής, που παραμένει πάντα χωρίς ανταλλακτικά και με δεκάδες προβλήματα που μένουν άλυτα.

Η ρευματοδότηση αποκαταστάθηκε σταδιακά μετά από 10’

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 14/11/2019 - 07:22

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου, το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Βολισσού «Μιχ. Παπαμαύρος» διοργανώνει, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στις 10 .00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, εκδήλωση αφιερωμένη στον ήρωα του αντιδικτατορικού αγώνα Αλέξανδρο Παναγούλη. Στην εκδήλωση θα παραστούν, ο τ. υπουργός Στάθης Παναγούλης, αδελφός του Αλ. Παναγούλη και ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Κώστας Μαρδάς συγγραφέας του βιογραφικού βιβλίου για τον Αλέξανδρο Παναγούλη.

Ο ίδιος σημειώνει σε ανάρτηση του, την οποία συνοδεύει με αυτή την φωτογραφία.

«Αυτοί οι ογκώδεις φάκελοι από εκπομπή στο κανάλι SBC, το 2017, είναι τα στοιχεία που διατηρούσαν από τη δεκαετία του 60 οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας για τους δημοκρατικούς αγώνες της οικογένειας Παναγούλη και παραδόθηκαν από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης στον ...επιζήσαντα Στάθη Παναγούλη, συναγωνιστή του αδελφού του, Αλέξανδρου Παναγούλη. Του φοιτητή του Πολυτεχνείου , ο οποίος αποπειράθηκε στις 13 Αυγούστου 1968 να ανατινάξει στο Σούνιο το αυτοκίνητο του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Για την ηρωϊκή στάση του - που αρνήθηκε να υπογράψει αίτηση χάριτος έναντι της ποινής του θανάτου που του υπέβαλε το στημένο Στρατοδικείο Αθηνών - θα μιλήσουμε την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Σχολείο της Βολισσού Χίου. Ο Στάθης ως αγωνιστής με φυλακίσεις , βασανιστήρια και εξορίες. Και εγώ, ως βιογράφος με το βιβλίο μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ- ΠΡΟΒΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ.»