Χίος, Τρίτη 7 Ιουλίου

Άριστα στα κοιμητήρια

Τρί, 30/06/2020 - 16:44

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, ο Δήμος Χίου βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση για τον εξωραϊσμό και την αναβάθμιση της καθημερινής ζωής των πολιτών. Σε αυτό το πλαίσιο ένα ένα τα χωριά μας αλλάζουν. Καθαριότητα, κλαδέματα, χορτοκοπές, βάψιμο χώρων και πολλές ακόμα εργασίες βελτίωσης της όψης των όμορφων χωριών μας υλοποιούνται με αμείωτο ρυθμό.

Ειδικότερα, ως προς τα χωριά της Ιωνίας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Κλιαμενάκης, προχώρησε και στην ικανοποίηση ενός σημαντικού αιτήματος των πολιτών που αφορούσε τον καθαρισμό και τη γενικότερη περιποίηση των κοιμητηρίων που αποτελούν έναν χώρο ιδιαίτερης σημασίας και σεβασμού για τους εκλιπόντες συμπολίτες μας.

Έτσι λοιπόν, το άξιο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας υπό τις οδηγίες του κ. Κλιαμενάκη ολοκλήρωσε έναν κύκλο σημαντικών εργασιών στα κοιμητήρια των χωριών Μυρμήγκι, Καλλιμασιά και Θολό Ποτάμι, τα οποία πλέον βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 07/07/2020 - 19:06

Καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το απόγευμα στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, μετανάστες Συριακής καταγωγής, ζητώντας ανθρώπινες συνθήκες κράτησης στην ΒΙΑΛ.

Θεωρούν ότι η κατάσταση στο ΚΥΤ είναι αβίωτη, επισημαίνουν ότι καθυστερούν οι αποφάσεις για τις αιτήσεις ασύλου, που υπέβαλλαν και φαίνεται από τα αιτήματα τους ότι θεωρούν αυτονόητο να ρθούν στην Χίο οι συγγενείς τους που βρίσκονται στην Τουρκία!

Απ’ ότι εξήγησαν, αντιλαμβάνονται ότι άλλαξε η Κυβέρνηση στη χώρα μας και σε συνδυασμό με τις «θερμές» ελληνοτουρκικές σχέσεις, αυτό έχει δυσκολέψει αφάνταστα και τον δικό τους προγραμματισμό, που ανεξάρτητα αν πατάει στο έδαφος είναι η εργασία σε μια χώρα της Ευρώπης.