Χίος, Τρίτη 16 Οκτωβρίου

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ! Ελεύθερος ο Τσοχατζόπουλος για τη μίζα των 773.989 ελβετικών φράγκων

Τετ, 11/07/2018 - 15:56
Παρ' ολίγον... Πρωθυπουργός

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση, αφέθηκε μετά την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην Υπουργος κατηγορείται για μια ακόμη μίζα ύψους 773.989,20 ελβετικών φράγκων, χρήματα που επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία και να αποτελούν μέρος των εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε για τις οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1. 

Ο Α. Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το εν λόγω συμβόλαιο ήταν στο όνομα του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα. Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενοι είναι η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη αλλά και ο Νικόλαος Ζήγρας.

Πηγή: http://www.skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Β. Παππάς: Περιμένουμε τον προϋπολογισμό, να δούμε αν θα αποτυπώνεται η Πρωθυπουργική δέσμευση
Τρί, 16/10/2018 - 15:23
Β. Παππάς

Κρατά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι όσο παραμένει πρωθυπουργος και εφόσον συνεχίζεται η προσφυγική κρίση, οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ θα παραμείνουν στα νησιά μας και ταυτόχρονα ψάχνει να "ανακαλύψει" αν αυτό αποτυπώνεται στα δύο προσχέδια του προϋπολογισμού, χωρίς να βρίσκει άκρη μέχρι στιγμής.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Χίου, Βασίλη Παππά, ο οποίος ερωτώμενος το πρωί από το Ράδιο "Α" για το εάν θα αναπτυχθεί δράση, μιας και η τελευταία παράταση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, απάντησε ότι εκείνο που θα καθορίσει τη στάση τους είναι ο κρατικός προϋπολογισμός και το εάν θα περιλαμβάνεται σ'αυτόν το συγκεκριμένο μέτρο.

"Είμαστε σε επικοινωνία και με φορείς των υπολοίπων νησιών και με το οικονομικό επιμελητήριο και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο των κινητοποιήσεων, αφού αποδεικνύεται ότι μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα", ανέφερε ο κ. Παππάς.