Χίος, Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Bλάβη στο Erturk, ο Α. Μιχαηλίδης στο φεστιβάλ του Τσεσμέ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 22/09/2019 - 22:04
φωτο Άννα Κλαδιά

Δυσάρεστη ήταν η επιστροφή των ελλήνων εκδρομέων και όσων συμμετείχαν στο Φεστιβάλ του Δήμου Τσεσμέ, καθώς το πλοίο Erturk παρουσίασε ή έφυγε με μηχανική βλάβη από το Λιμάνι του Τσεσμέ στις 7.30 μ.μ. με μισή ώρα καθυστέρηση αλλά 2 μίλια περίπου από το Λιμάνι της Χίου δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έτσι επέστρεψε στον Τσεσμέ, χωρίς όπως καταγγέλθηκε να ανακοινωθεί τίποτα στους επιβάτες.

Εκεί οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο πλοίο και ταλαιπωρημένοι έφτασαν στο τελωνείο Χίου στις 10.00 μ.μ.

Από τις τοπικές αρχές τώρα στο φεστιβάλ του Δήμου Τσεσμέ, στο οποίο και πήρε μέρος χορευτικό του συλλόγου «Γεώργιος Βούρος» συμμετείχε μόνο ο Βουλευτής του Σύριζα Α. Μιχαηλίδης.

 

φωτο Άννα Κλαδιά

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 25/01/2020 - 19:34

Την ανατολική Τουρκία «χτύπησε» και πάλι ο Εγκέλαδος, καθώς και το απόγευμα του Σαββάτου σημειώθηκε νέα ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, εντείνοντας περαιτέρω την ανησυχία στη χώρα.

Την ίδια ώρα, λιγοστεύουν όσο περνούν οι ώρες για την ανεύρεση επιζώντων στα χαλάσματα που άφησε πίσω του ο χθεσινός σεισμός, αν και σήμερα μια γυναίκα ανασύρθηκε σώα μετά από 19 ώρες.

Για «δοκιμασία» της χώρας μίλησε ο Τ. Ερντογάν, στους 22 οι νεκροί, 1.234 οι τραυματίες, πάνω από 400 οι μετασεισμοί.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα εκφράζει την αλληλεγγύη του, η Αθήνα δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει.  Με ένα «ευχαριστώ» σε ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά απάντησε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

aerial_footage_shows_quake_damage_as_rescue_operations_continue