
Προς την Δημοτική αρχή Χίου. Οι φωνές πολλαπλασιάζονται, ενεργείστε πριν την... θύελλα.
Η παρακάτω επιστολή από την συμπολίτισσα μας Κατερίνα Ισ. Σβύνου.
"Αγαπητή ΑΛΗΘΕΙΑ, χρόνια πολλά με υγεία!
Αυτή τη φορά σας γράφω ως δημότης Ομηρούπολης για να εκφράσω το παράπονο και την αγανάκτηση μου για την εικόνα που παρουσιάζει η Πέτρα του Ομήρου και δη χθες ανήμερα της Παναγιάς. Αποφασίσαμε με τους φιλοξενούμενους μας να πάμε "δίπλα" μας στη Δασκαλόπετρα μια βόλτα λόγω της ημέρας για μια μπύρα. Οταν φτάσαμε στο parking το οποίο ήταν γεμάτο αυτοκίνητα διαπιστώσαμε μετά λύπης ότι όλες οι λάμπες περιμετρικά του parking , οι λάμπες που οδηγούν στο ένα μαγαζί που έχει και παιδότοπο καθώς και τα φώτα στα σκαλοπάτια προς την Πέτρα του Ομήρου δεν άναβε κανένα και καμία! Και μιλάμε για 30 στύλους χωρίς υπερβολή.
Δεν γνωρίζω αν οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών έχουν κάνει κάποια ενέργεια. Εγώ πάντως ντράπηκα σαν δημότης γι'αυτή την άθλια εικόνα που αντίκρισα.
Και το κυριότερο βέβαια και πιο σημαντικό είναι ότι το μέρος γίνεται επικίνδυνο για ατυχήματα αφού δεν βλέπεις να περπατήσεις, έχει πολλά αυτοκίνητα και μηχανάκια και έχει οικογένειες με παιδιά και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να βγουν την βόλτα τους.
Σας επισυνάπτω και φωτογραφίες. Το φως που φαίνεται είναι από τον μοναδικό στύλο.
Σας ευχαριστώ και του χρόνου!"





































