Δεύτερες σκέψεις για το πλέξιγκλας στο Τάγμα

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 26/11/2020 - 13:15

Μετά την θύελλα διαμαρτυριών, φαίνεται ότι το σκέφτονται ξανά στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για την λύση του πλέξιγκλας ως εμπόδιο των κυμάτων στο Τάγμα του Δεσπότη.

Ήταν απλά μια σκέψη, διευκρίνισε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γ. Ξενάκης, που δεν έκρυψε ότι οι Τεχνικοί προκρίνουν λύση μέσα στη θάλασσα, με έργο που θα επιβραδύνει τον κυματισμό και θα δέχεται πρώτο την ορμή των κυμάτων.

Αυτό όμως θα μας πάρει μόνο 5 χρόνια για τις αδειοδοτήσεις, διευκρίνισε ο Γ. Ξενάκης, χωρίς να μπεί στη διαδικασία της σκέψης πως αν δεν αρχίσει κάτι σωστά δεν θα τελειώσει ποτέ και πως η γραφειοκρατία που όντως υπάρχει δεν θα χτυπηθεί ποτέ αν δεν υπάρχει πίεση. Να μας πούν για παράδειγμα γιατί χρειάζονται 5 χρόνια για άδειες.

Εν κατακλείδι απ’ ότι είπε ο Αντιδήμαρχος δεν κατέληξαν πουθενά επί του θέματος, που η Δημοτική αρχή θέλει λύση μέσα στον Δεκέμβριο, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ένα «φράκτη» εμπόδιο, υποτίθεται όχι ίσως από πλέξιγκλας αλλά μεταλλικό, που σύμφωνα πάντα με τον Αντιδήμαρχο θα αφαιρείται το Καλοκαίρι, αν και οι Βοριάδες στην περιοχή δεν έχουν εποχή.

anaziteitai_grigori_lysi_gia_to_dromo_sto_tagma

Σχετικά Άρθρα