Δήμαρχος Ψαρών για επίσκεψη Πρωθυπουργού: Τιμή αλλά και ευκαιρία να τα πούμε

Κανονικά το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων, με προσθήκη στρατιωτικών τμημάτων στην παρέλαση
Παρ, 23/03/2018 - 15:42

Κανονικά χωρίς αλλαγές, εκτός από την παρουσία στρατιωτικών τμημάτων στην παρέλαση, θα γίνουν οι επετειακές εκδηλώσεις στα Ψαρά την 25η Μαρτίου, παρά την παρουσία εκεί του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Μας είπαν να ακολουθήσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας», ανέφερε στο Ράδιο «Α» ο Δήμαρχος Ψαρών, Κώστας Βρατσάνος, αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχε με το πρωθυπουργικό επιτελείο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κανονικά την τέλεση της Δοξολογίας, τον πανηγυρικό της ημέρας, την παρέλαση στην οποία θα προστεθούν στρατιωτικό τμήμα από την 96 ΑΔΤΕ και τμήμα του πολεμικού ναυτικού από το πολεμικό πλοίο που θα προσεγγίσει στα Ψαρά, ενώ θα ακολουθήσει σχολική γιορτή.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε τιμητική για τον τόπο τους την παρουσία του Πρωθυπουργού, αλλά και ευκαιρία για εκείνους να του πουν κατ’ιδίαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιεραρχώντας ως πιο σημαντικά την έλλειψη τεχνικής υπηρεσίας στο Δήμο που τους στερεί τη δυνατότητα να κάνουν τα έργα που θα ήθελαν και την αντιμετώπιση του κτηριακού προβλήματος του ιατρείου, το οποίο χαρακτήρισε ακατάλληλο.

Σχετικά Άρθρα