Δημοτική πρωτοβουλία για rapid test στο λιμάνι και το αεροδρόμιο

ΖΗΤΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"
Παρ, 16/04/2021 - 09:36

Tην πρόταση που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Λεωνίδας Μπιλιράκης, σύμβουλος της παράταξης «Χίος Μπροστά» επαναφέρει ο συνδυασμός με επιστολή του στον αντιδήμαρχο Οικονομικών και το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, ζητώντας να αξιοποιηθούν κονδύλια που λαμβάνει ο δήμος σχετικά με την πανδημία για τη διενέργεια rapid tests στο λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Αναλυτκά η επιστολή αναφέρει:

«Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/3, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ιατρός Λεωνίδας Μπιλιράκης ζήτησε στοιχεία για τον τρόπο διαχείρισης των έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων λόγω της πανδημίας που λαμβάνει ο Δήμος και έδωσε παραδείγματα για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση τους.

Μεταξύ των δράσεων που πρότεινε ήταν η αγορά rapid Tests και η πρόσληψη νοσηλευτών που θα μπορούσαν σε τακτά χρονικά διαστήματα να προβαίνουν σε ελέγχους στοχευμένων ομάδων.

Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα , με δεδομένο ότι θα επισκεφτούν το νησί μας φοιτητές, Χιώτες διαμένοντες ή εργαζόμενοι εκτός νησιού , παρακαλώ να μας γνωρίσετε, αν έχει προγραμματιστεί από τον δήμο μας κάποια ενέργεια αυτής της μορφής .

Για παράδειγμα η λειτουργία ειδικών stands σε λιμάνι και αεροδρόμιο κατά την άφιξη των επιβατών για την διενέργεια rapid tests».

Σχετικά Άρθρα