Δύσκολη αλλά ανατρέψιμη η κατάσταση της ΔΙΑΝΟΧ

Ο μεγάλος αριθμός προσωπικού «έριξε έξω» την εταιρεία
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 16/02/2024 - 13:23

Ο μεγάλος αριθμός προσωπικού, 55 άτομα, είναι ο βασικός λόγος που η ΔΙΑΝΟΧ «έπεσε» έξω τα δυο προηγούμενα χρόνια, ανέφερε ο πρόεδρος της Εταιρείας Κλέαρχος Χρύσης, στον απόηχο των δηλώσεων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής για μη παράδοση χρεών.

Ο κ. Χρύσης παρουσιάζοντας τους ισολογισμούς των τελευταίων χρόνων ανέφερε ότι μέχρι το 2020 η εταιρεία δεν είχε προβλήματα, στον ισολογισμό του 2021 καταγράφει ζημιές ύψους 445.000 ευρώ, ενώ το 2022 στο ποσό προστίθενται ακόμη 35.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ισολογισμός του 2023 αναμένεται να έχει ακόμη πιο ζοφερή εικόνα καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν ζημιές άνω των 650.000 ευρώ.

Ερωτώμενος ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ για το τι έφταιξε και μια ανθηρή εταιρία έφθασε σε αυτό το σημείο, απάντησε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στην αλόγιστη πρόσληψη προσωπικού, που έφθασε στο ανώτατο όριο που προβλέπει το καταστατικό της δηλαδή 55 άτομα.

Το θετικό είναι, όπως είπε ο κ. Χρύσης, ότι η κατάσταση είναι ανατρέψιμη ενώ η εταιρεία απασχολεί αυτή τη στιγμή 22 άτομα προσωπικό.

Τέλος έδωσε απάντηση και στην αναφορά που έκανε ο τέως Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης για την «διπλή ιδιότητα του» ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ, λέγοντας ότι είναι απολύτως νόμιμο και ο ίδιος λαμβάνει μόνο μια αντιμισθία και για τις δυο θέσεις.

dyskoli_alla_anatrepsimi_i_katastasi_tis_dianoh

Σχετικά Άρθρα