Εδέησαν... Μέχρι τέλος Ιουλίου οδηγός στο ασθενοφόρο της Βολισσού!

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Χίου της Νέας Δημοκρατίας
Τετ, 14/07/2021 - 15:51

Το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η πρόσληψη οδηγού στο ασθενοφόρο της Βολισσού.

Το παραπάνω αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΔΕΕΠ Ν Χίου , στην οποία πρόεδρος είναι η Βιβή Ποταμούση, η οποία και ως δημοτική σύμβουλος Αμανής έχει θίξει πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια είναι λυπηρό το γεγονός, ότι για μια ακόμη φορά το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα μετά από ένα τραγικό γεγονός (αιφνίδιος θάνατος πυροσβέστη στην Κατάβαση), με την κοινωνία των βορειοχώρων να εξακολουθεί να παλεύει για τα αυτονόητα που ένα ευνομούμενο κράτος θα έπρεπε να έχει λύσει και μόνο στηριζόμενο στο δικαίωμα της ίσης αντιμετώπισης των πολιτών του.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

«Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την αγωνία, την θλίψη ακόμη και την οργή των κατοίκων της Αμανής όπως αυτή διαφάνηκε μέσα από την επικοινωνία μας μαζί τους θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι:

Από τον Φεβρουάριο του 2021 οπότε και  διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διαδικασία με την οποία μπορεί να γίνει πρόσληψη οδηγού ασθενοφόρου για την ΔΕ Αμανής, όπως έγινε και σε άλλους μικρούς νησιωτικούς Δήμους, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Χίου και Δημοτική Σύμβουλος Αμανής κ. Ποταμούση Βιβή, έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί αυτή η πρόσληψη δυνατή. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας αλλά και με την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου στην οποία υπαγόμαστε υγειονομικά, και όπως μας γνωστοποιήθηκε από τον Διοικητή της κ. Χρήστο Ροϊλό το αργότερο μέχρι το τέλος του μηνός Ιουλίου η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και η πρόσληψη θα έχει γίνει. Για πρώτη φορά φαίνεται ότι οι κάτοικοι της Αμανής μπορούν να είναι αισιόδοξοι.»     

Σχετικά Άρθρα